Despre Noi Dacia Renault Nissan Renault Ocazie Contact Cariera
Cartea de vizita
Versiuni
Fisa Tehnica
Siguranta
Accesorii
Culori
Configurator
Dacia LOGAN
Cea mai dorita masina din clasa ei, cu o habitabilitate record si numeroase dotari standard. O masina de familie, o masina pentru prieteni, pe care te poti baza in viata de zi cu zi.

Design:
Mult mai dinamic. Mult mai modern. Construita în spiritul robustetii. Noua Dacia Logan afiseaza o silueta supla si prietenoasa. Asa cum o stii.

Calitate, robustete, fiabilitate:
Un raport pret / prestatii / habitabilitate fara concurenta. Logan are calitatile unei adevarate masini familiale, fiind o berlina tricorp cu 5 locuri adevarate si un portbagaj încapator de 510l. La capitolul spatiu interior, Dacia Logan este greu de concurat oferind confort si spatiu generos pentru bagaje.

Mediul:
Echipata cu un catalizator specific normelor de poluare Euro 5 - pentru versiunile pe benzina si cele pe diesel - si constituita în proportie de 87% din piese reciclabile, Dacia Logan a fost conceputa cu dorinta de a respecta mediul înconjurator.

Post de conducere
Ambianta interioara surprinde în mod placut, atât estetic si ergonomic, cât si functional. Consola centrala este foarte accesibila soferului, acesta putând sa actioneze cu usurinta toate comenzile.
Viata la bord
Confortul este cuvântul cheie al interiorului Logan. Totul se traduce prin spatiu si perspectiva. Primitor, dar si functional, habitaclul ofera posibilitati multiple de depozitare.
Dacia Duster Dacia Sandero Logan Berlina Logan MCV Logan VAN Logan Pick Up