Despre Noi Dacia Renault Nissan Renault Ocazie Contact Cariera
Cartea de vizita
Versiuni
Fisa Tehnica
Siguranta
Accesorii
Culori
Configurator
Dacia Noul Logan
Depaseste toate asteptarile!
Noua Dacia Logan pastreaza ADN-ul care a dus la succesul Dacia: un raport pret-spatiu interior fara egal, o fiabilitate dovedita si o oferta imbatabila.
Noul Logan ramane un veritabil vehicul de familie oferind confort deplin pentru 5 adulti. Modelul propune un raport pret/spatiu interior fara egal: o raza la nivelul genunchilor de 178 mm si un volum al portbagajului de 510 dm3 in pozitie standard, imbatabil in acest segment. Ca o noutate fata de modelul precedent, bancheta spate este rabatabila in raport 1/3-2/3*. (* in functie de versiune)

Noutatile Noului Logan:
• Design interior si exterior imbunatatit
• Calitate perceputa mai buna a materialelor
• Acustica in progres
• Consum in scadere neta: noul motorul pe benzina TCe 90, este mai economic
• Echipamente noi: regulator-limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele, MEDIA NAV, Dacia Plug&Radio, plus ESP si directie asistata incepand cu nivelul de intrare in gama, functia ECO-Mode (pentru motoarele TCe 90 si dCi 75 si 90)

O noua motorizare: 0,9 TCe 90CP
Odata cu noul model Logan, oferta de motorizari a marcii Dacia s-a imbogatit. Noul model propune noua motorizare TCe 90CP, simbol al expertizei grupului Renault in domeniul mecanic.
Acest motor de mica cilindree, supraalimentat, imbina confortul, placerea de a conduce, consumul redus (5,3/100km) si un nivel scazut al emisiilor de CO2 (122 g/km), oferind astfel un cost de utilizare avantajos. Un adevarat concentrat de tehnologie in materie de downsizing, TCe 90 CP este un motor turbo pe benzina cu trei cilindri de 898 cm3 (cilindree de 0,9 litri) si lant de distributie.

Dacia Duster Dacia Sandero Logan Berlina Logan MCV Logan VAN Logan Pick Up