Despre Noi Dacia Renault Nissan Renault Ocazie Contact Cariera
Cartea de vizita
Versiuni
Siguranta
Performante
Stil si accesorii
Gama de culori
Configurator
Nissan Noul MICRA
GO GET IT

Lasa-te cucerit de noul design dinamic al masinii ideale pentru oras. Tehnologie, eleganta si eficienta: incepe-ti drumurile cu dreptul, in Noul Nissan Micra.

Nu mai astepta! Iti place sa te misti in ritmul propriu si sa treci la fapte. Cu ideile tale si tehnologia noastra, iti poti personaliza calatoria. Conecteaza-te la Noul Nissan Micra pentru distractie!

Placerea ca principiu
LA DRUM. Pune in valoare tot arsenalul, de la bara de protectie frontala bine conturata, pana la grila in forma de fagure. Farurile provocatoare sunt facute sa straluceasca! Limbajul corpului este mult mai expresiv cu Noul Nissan Micra!
LA DESTINATIE. O noua bara de protectie spate, hayon perfect asortat si lumini cu LED-uri economice, completate de un set stralucitor de jante din aliaj de 15". Noul Nissan Micra stie sa faca impresie buna.

Flirt urban
LA INTERIOR. Insertiile din material textil de tip suede decoreaza inspirat tapiseria portierelor. Ornamentele argintii de pe schimbatorul de viteze si de pe manerele portierelor contrasteaza placut cu negrul lucios al consolei centrale.
Interiorul placut te invita la calatorie.

Nissan Micra 5 usi Nissan Micra C+C Nissan 370Z Nissan X-Trail Nissan X-Trail