Despre Noi Dacia Renault Nissan Renault Ocazie Contact Cariera
Cartea de vizita
Versiuni
Echipamente
Personalizare
Gama de culori
Configurator
Noul Renault Clio
Inspirat de dorinta
Noul Renault Clio mizeaza pe seductie totala. Inspirat din concept car-ul DeZir prezentat la Salonul Auto International de la Paris din octombrie 2010, Noul Renault Clio a preluat fidel stilul si emotia acestuia. Formele sculpturale ale noului modele transmit o senzualitate aproape umana.
Nicio urma de stridenta sau agresivitate in liniile ei fluide, care va indeamna sa o descoperiti de aproape. Repartitia echilibrata a volumelor si partea frontala extrem de expresiva materializeaza spiritul si emotia conceptului De Zir.

Un vehicul de zi cu zi
Noul Renault Clio are atuurile unui vehicul de clasa superioara.

S-a acordat o atentie deosebita confortului tuturor ocupantilor masinii. In traditia Renault, Noul Clio reuneste o multitudine de functionalitati inedite, destinate de obicei masinilor din segmentele superioare. La bordului Noului Clio sunt disponibile toate premisele pentru confortul si nevoile dvs.

Noul Renault Clio exprima etapa "dragostei la prima vedere", cea care se afla la originea oricarei relatii. Noul Clio este o masina tanara, sexy, sportiva, care redefineste in mod original aspectele cotidiene ale vietii.