Despre Noi Dacia Renault Nissan Renault Ocazie Contact Cariera
Cartea de vizita
Versiuni
Echipamente
Personalizare
Gama de culori
Configurator
PERSONALIZARE
Vehicul personalizabil si echipat cu inovatii tehnologice, Noul Renault Clio este masina seductiei, de care va veti indragosti cu siguranta.Trendy , Sport sau Elegant , alegeti look-ul care vi se potriveste!

Noul Renault Clio abordeaza personalizarea intr-un mod original, oferindu-va posibilitatea sa dati frau liber imaginatiei si sa alegeti elemente precum stripping-urile pavilionului, mastile retrovizoarelor exterioare, conturul calandrului, bara spate, bare de protectie laterale.

Optiuni de personalizare:

• 5 teme grafice exterioare care evidentiaza personalitatea Noului Renault Clio, 5 tipuri de finisari: Chrome, Negru, Rosu, Albastru si Fildes
• 3 stripping-uri pentru pavilion "French Touch", "Dots" si "Sport"
• 2 culori disponibile pe jantele 16" Negru si Fildes.

O ambianta interioara unica!

Zonele de personalizare sunt numeroase si pot schimba complet aspectul habitaclului. Va puteti personaliza masina in functie de stilul dvs.:

• 4 tipuri de ambianta interioara (disponibile doar pe versiunea Dynamique): Negru, Rosu, Albastru si Havane, care includ parti din plansa de bord, portiere si tapiterie. Fiecare tip de ambianta poate fi completat de un covoras asortat (oferta acesorii).
• Volanul, manerele portierelor, cadrul schimbatorului de viteze, conturul aeratoarelor, cu 7 versiuni de personalizare in 4 culori (Negru, Rosu, Albastru si Fildes) si 3 motive decorative (French Touch, Dots si Sport), imprimate direct in material, cu tehnologia de tip "in mold".

Puneti-va in evidenta creativitatea cu Noul Renault Clio!

Personalizare digitala. Ce sunet alegeti pentru motor?

Noul Renault Clio pune la dispozitia clientilor sai sistemul multimedia Renault R-Link, un echipament tehnologic Best in Class, demn de segmentele superioare. Integrat perfect in consola centrala, modern si rafinat, afisand un ecran tactil generos de 7 (18cm), cu functionalitati regrupate intr-un singur loc pentru maximul de conform, Renault R-Link este partenerul de drum ideal.

"Clio R-Sound Effect" va ofera o experienta la bord inedita, reusind sa redea sunetul unui motor in functie de alegerea dvs. Aceasta aplicatie poate reda in habitaclu sunetele caracteristice unui motor, in corelatie cu viteza si, mai ales, cu acceleratia. Sunt disponibile 6 astfel de sunete specifice, doar printr-o simpla atingere a ecranului.

Aflati mai multe detalii despre RLink.

O masina care va seamana!

In completarea personalitatii puternice a Noului Renault Clio, Renault lanseaza o gama variata de optiuni de personalizare. Noul Clio a fost gandit de la inceput cu un potential puternic de personalizare, care ii pun in evidenta polivalenta si puterea de seductie.

Optiunile de personalizare se disting prin:

• concentrarea pe versiunile de mijloc de gama (mai ales pe versiunile Expression si Dynamique R-LINK)
• bogatia si originalitatea temelor grafice (o gama variata de culori)
• declinarea pe mai multe zone ale masinii, la interior si la exterior
• posibilitatea de a personaliza simultan interiorul si exteriorul masinii.

Practic si original, Noul Renault Clio propune 3 tipuri de personalizare: Trendy, Elegant si Sport.