Despre Noi Dacia Renault Nissan Renault Ocazie Contact Cariera
Cartea de vizita
Versiuni
Siguranta
Finantare
Gama de culori
Configurator
Renault SYMBOL
Design
Cu un design exterior reimprospatat, Renault Symbol afiseaza o linie mai moderna prin adoptarea in partea frontala si spate a unor bare de protectie in ton cu caroseria, o noua grila a calandrului, baghete laterale si manere exterioare de usi in ton cu caroseria, o gama noua de jante de aluminiu.

Interior deosebit de placut
La interior, Renault Symbol castiga, in principal, la capitolul rafinament prin aparitia unei noi planse de bord si o gama noua de tapiterii si ambiante interioare. Pentru o mai buna lizibilitate, grafica tabloului de bord a fost reinnoita, iar fondul cadranelor este acum alb.

Siguranta
La capitolul siguranta activa si pasiva, inca de la primul nivel de echipare, Renault Symbol poate fi dotat cu airbag sofer si pasager sau centuri de siguranta cu limitator de efort integrat pentru locurile din fata.

Confort si placere
Modelul Symbol a oferit in mod constant un raport pret/confort exceptional in cadrul segmentului sau. Renault Symbol consolideaza aceasta pozitionare oferind echipamente precum computer de bord, aer conditionat cu reglare automata, geamuri electrice spate. Aceste echipamente, intalnite cu precadere in segmentele superioare ofera Renault Symbol confort si prestanta.